Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se tedy prosím s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Kdo je správce?

Jsme společnost SNOW-HOW ČR s.r.o., IČO 26422212, se sídlem Nad Pískovnou 1488/6, Praha 4, 140 00, zapsaná u MS Praha oddíl C, vložka 80996, která provozuje eshop www.skibikecentrum.cz Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním těchto údajů budou pomáhat.

 

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mail: eshop@skibikecentrum.cz.

 

Prohlášení

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

vaše osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (dodání zboží, zaslání inforamací o objednávce).

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 30 let od poslední objednávky.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 30 let od udělení. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

V rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.“

 

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, které produkty si prohlížíte a ze které stránky k nám na web přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že tato data nám mohou poskytnout fakta pro zlepšení našich služeb.

 

Cookies pro cílené reklamy budou zpracovávány pouze na základě vašeho souhlasu dle nastavení vašeho prohlížeče. Využíváme je abych vás mohli znovu oslovit s přesně cíleným produktem či službou. Pro spracování Cookies pro cílenou reklamu využíváme tyto platformy, se kterými máme uzavřenou platnou dohodu či smlouvu o ochraně osobních údajů:

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme vaše osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které

odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci.

 

Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují.

 

Jsou to poskytovatelé následujících odvětví:

 

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě při výběru budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování, jako na sebe.

 

Předávání dat mimo Evropskou unii

Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území EU.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím eshop@skibikecentrum.cz.

 

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

 

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

 

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

 

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 60 dní.

 

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 90 dní.

 

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.


Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články, produkty a službami vám zasíláme, jste-li náš zákazník, na základě našeho oprávněného zájmu.

 

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

Mlčenlivost

Dovolujeme si vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018 a nahrazují předchozí Ochranu osobních údajů.




Jsme výhradním dovozcem značek

Další kvalitní a levné sportovní zboží

Ace camp

Adidas

Adidas core

Adidas neo

Adidas originals

Aerobie

Ahead

Alice

Alprausch

Animal

Anta

Aqualung

Aqua sphere

Arena

Armada

Atomic

Authority

Avenue

Axim

Axon

Babolat

Bakoda

Basso

Bauer

Berg outdoor

Bike workx

Blizzard

Blizzard/tecnica

Bmc

Bolle

Boma

Boot doc

Bootdoc

Briko

Brunotti

Burton

California beach

Calter

Celtek

Cerda

Coalition

Color kids

Converse

Conway

Cool

Coqui

Cornilleau

Crocs

Cyklo

Cyklomax

Dalbello

Dedicated

Deltacross

Devold

Dickies

Disney

Diverse

D2b

Eastpak

EisbÄr

Electric

Elite

Empire

Equa

Etnies

Everett

Exifun

Exitrek

Extee

Exxtasy

Fc barcelona

Feldten

Ferdus

Fila

Fila skates

Finmark

Fischer

Fizz

Fjallraven

Flame shoes

Force

Foursquare

Fox

Fox40

Fsq

Fundango

F2

Giro

Grisport

Hamax

Hannah

Happy socks

Head

Heat holders

Herschel

Hotronic

Icebug

Icepeak

Ipanema

Isolid

Isostar

Italbastoni

Jack wolfskin

Jana polak

Joma

Junior league

Kangaroos

Kappa

Karitraa

Kayland

Keen

Kjelvik

Kodiak

Koopman

Kovys

Kross

Lancast

Lasting

Le grand

Leki

Lenz

Level

Lifefit

Longus

Luck

Madshus

Marker

Maxxis

Merrell

Mira

Mizuno

Mondraker

Moon boot

Motorex

Mps

Mueller

Munkees

Neff

New balance

New era

Newline

New rebels

Nike

Nitro

Nordblanc

Nordbrandt

Nordica

Northfinder

Northwave

Nugget

Oakley

One way

Osbe

Otto

Pellagio

Peruzzo

Phenix

Poc

Polo

Power

Prince

Pro

Protest

Puma

Radical

Rains

Rapido

Rav-x

Readys

Real madrid

Red

Red bull

Red bull racing

Red bull spect

Reebok

Regatta

Rehall

Relax

Renfrew

Rh+

Rider

Ripcurl

R.jet for you

Roces

Rollerblade

Rossignol

Roxa

Rubena

Rulyt

Russell athletic

R2

Salber

Salice

Salomon

Sam73

Sb

Scandi

Scott

Sensor

Sessions

Sherwood

Shimano

Silvini

Skechers

Skibikecentrum

Sks

Slobby

Smith

Soft dreams

Solda

Soliver

Spect

Speedo

Spokey

Stance

Street surfing

Sulov

Swix

Tecnica

Tempish

Thermowave

Thrasher

Tibhar

Tittallon

Tohos

Toko

Tommy hilfiger

Trezeta

Tyrolia

Umbro

Under armour

Uvex

Vans

Vegum

Vemont

V+j

Volcano

Volkl

Voxx

Westport

Wilson

Wintersteiger

Wojtylko

X-action

X-socks

Yonex

Zanier

Ziener

2a

2117

3f

4f

4fun

686

Autorizovaný eshop certifikát
Sphere
Poskytujeme výhody a slevy na kartu Sphere.

Poradíme Vám

Odborníci na prodejnách

Sledování mé objednávky

Číslo balíku:

Ověřeno zákazníky