SKI BIKESKI BIKE
cart
  • home
  • Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu, svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se tedy prosím s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Kdo je správce?

Jsme společnost SNOW-HOW ČR s.r.o., IČO 26422212, se sídlem Zděbradská 56, Jažlovice, 251 01 Říčany zapsaná u MS Praha oddíl C, vložka 80996, která provozuje eshop www.skibikecentrum.cz Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním těchto údajů budou pomáhat.

 

Kontaktní údaje

Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat na e-mail: eshop@skibikecentrum.cz.

 

Prohlášení

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňujeme veškeré zákonné povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a GDPR, a tedy že:

  • budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
  • plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů,
  • umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.

 

Rozsah osobních údajů a účely zpracování

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

 

  • poskytování služeb, plnění smlouvy

 

vaše osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, adresa, telefon, e-mail nezbytně potřebujeme k plnění smlouvy (dodání zboží, zaslání inforamací o objednávce).

 

  • vedení účetnictví

 

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

 

  • marketing - zasílání newsletterů

 

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 30 let od poslední objednávky.

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho souhlasu, po dobu 30 let od udělení. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

  • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků

 

V rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti neodmítnete zasílání našich obchodních sdělení nebo neodvoláte svůj dříve udělený souhlas. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu.“

 

Cookies

Při procházení našich webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte, které produkty si prohlížíte a ze které stránky k nám na web přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj oprávněný zájem správce, neboť věříme, že tato data nám mohou poskytnout fakta pro zlepšení našich služeb.

 

Cookies pro cílené reklamy budou zpracovávány pouze na základě vašeho souhlasu dle nastavení vašeho prohlížeče. Využíváme je abych vás mohli znovu oslovit s přesně cíleným produktem či službou. Pro spracování Cookies pro cílenou reklamu využíváme tyto platformy, se kterými máme uzavřenou platnou dohodu či smlouvu o ochraně osobních údajů:

  • Sklik společnosti Seznam.cz, a.s.,

  • Adwords společnosti GOOGLE Ireland Limited

  • Facebook Ireland Limited

Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Chráníme vaše osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které

odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní. Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

Předání osobních údajů třetím osobám

K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci.

 

Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit ještě lépe než my a na dané zpracování se specializují.

 

Jsou to poskytovatelé následujících odvětví:

  • přepravní a dopravní služby

  • účetní a daňové kanceláře

  • technologické společnosti zajištující provoz a správu eshopu

  • online agentury a platformy

  • porovnávače sporovnávače zboží

 

Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele, pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme vám však, že v takovém případě při výběru budeme na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování, jako na sebe.

 

Předávání dat mimo Evropskou unii

Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území EU.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás prostřednictvím eshop@skibikecentrum.cz.

 

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.

 

Díky právu na přístup nás můžete kdykoli vyzvat a my vám doložíme ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracováváme a proč.

 

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.

 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

 

Právo na přenositelnost

Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budeme postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodáme ve strojově čitelné podobě. Tady potřebujeme alespoň 60 dní.

 

Právo na výmaz (být zapomenut)

Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 90 dní.

 

V některých případech jsme vázáni zákonnou povinností, a např. musíme evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.


Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.

 

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení

E-maily s inspirací, články, produkty a službami vám zasíláme, jste-li náš zákazník, na základě našeho oprávněného zájmu.

 

Pokud zákazníkem ještě nejste, posíláme vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.

 

Mlčenlivost

Dovolujeme si vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou zpracovávat vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.

 

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018 a nahrazují předchozí Ochranu osobních údajů.

 

Přehled cookies

Výkonové soubory cookie - 2

Klíč cookie Doména Cesta Typ souboru cookie Vypršení Popis
_ga
.skibikecentrum.cz / First-party 2 roky Tento název souboru cookie je spojen s Google Universal Analytics – což je významná aktualizace běžněji používané analytické služby Google. Tento soubor cookie se používá k rozlišení jedinečných uživatelů přiřazením náhodně vygenerovaného čísla jako identifikátoru klienta. Je součástí každé žádosti o stránku na webu a používá se k výpočtu údajů o návštěvnících, relacích a kampaních pro analytické přehledy stránek.
 
_gid
.skibikecentrum.cz / First-party 1 den Tento soubor cookie je nastaven službou Google Analytics. Ukládá a aktualizuje jedinečnou hodnotu pro každou navštívenou stránku a používá se k počítání a sledování zobrazení stránek.

Cílení na soubory cookie - 6

Klíč cookie Doména Cesta Typ souboru cookie Vypršení Popis
token
www.skibikecentrum.cz / First-party 14 dní Bezpečnostní token pro funkci odhlášení
 
sid
.seznam.cz / Third-party 1 měsíc Toto je velmi běžný název souboru cookie, ale pokud je nalezen jako soubor cookie relace, pravděpodobně bude použit jako pro správu stavu relace.
 
_fbp
.skibikecentrum.cz / First-party 3 měsíce Používá ho Meta k poskytování řady reklamních produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran
 
test_cookie
.doubleclick.net / Third-party 15 minut Tento soubor cookie nastavuje společnost DoubleClick (která je ve vlastnictví společnosti Google), aby zjistila, zda prohlížeč návštěvníka webové stránky podporuje soubory cookie.
 
_gcl_au
.skibikecentrum.cz / First-party 3 měsíce Používá Google AdSense k experimentování s účinností reklamy na webových stránkách využívajících jejich služby
 
_gat_gtag_UA_44458034_1
.skibikecentrum.cz / First-party 1 minuta Tento soubor cookie je součástí Google Analytics a používá se k omezení požadavků (míra požadavků na omezení).
 

Nezařazené soubory cookie - 6

Klíč cookie Doména Cesta Typ souboru cookie Vypršení Popis
_ga_PM7DME8CFH
.skibikecentrum.cz / First-party 2 roky  
 
glm_usr
.glami.cz / Third-party 1 rok  
 
gp_s
.skibikecentrum.cz / First-party 1 měsíc  
 
Logger_key
www.skibikecentrum.cz / First-party 3 roky  
 
glm_usr_tmp
.glami.cz / Third-party 1 rok  
 
gp_g
.skibikecentrum.cz / First-party Zasedání  
 

 

Zákaznický servis

ReklamaceObchodní podmínkyKontaktVýhradní zastoupení značekVše sklademDoprava zdarmaMontáž vázáníProdukt na dotazOchrana osobních údajůDoprava zbožíOsobní odběr / Kontakty na kamenné prodejnyVrácení zboží

Naše prodejny

SKIBIKECENTRUM Praha SKIBIKECENTRUM Plzeň

Blog

Jak vybrat dětské sjezdové lyže?Jak se trefit při výběru velikosti helmy nebo čepice? Měřte!Postarejte se o své oblečení a obuv. Poradíme vám, jak to udělat správně.Merino - jedinečný materiál s jedinečnými vlastnostmi#TIPNAVYLET3 ➡️ DEVĚT SKAL - nejvyšší místo Žďárských vrchů#tipnavylet2 ➡️ Čertův most v údolí řeky OslavyJak správně vybrat dětské kolo? Jaké si koupit elektrokolo?Hardtail vs. celoodpružené kolo. Rozdíl skutečně existuje!Amulet roste s vámi již od roku 1996Co si obléct na podzimní túru

Aktuality

Black Friday 2022Nová kolekce lyží BlizzardVýprodej turistických botVÝPRODEJ ELEKTROKOL AMULETSlevy až 47 % na značkové batohySleva 10 % navíc na všechna kola Amulet s kódemSleva 30 % navíc na špičkové cyklo oblečení Sportful - kód uvnitřJe to tu! elektrokola Amulet nově v nabídceDárky ke Dni dětíNová kolekce kol MondrakerNové modely dětských kol Amulet sklademVyšlápněte si s TrezetouSleva 10 % na koloběžky Street Surfing s kódemGarance doručení do VánocLikvidace skladových zásobPřipravte se na jarní prázdniny!Velký výprodej dětských lyžíMoon Boot - slevy až 40 %Velký výprodej pokračuje!Více než 300 slunečních brýlí v nabídceJak vybrat inline brusleMONDRAKER MIND

Newsletter